Εταιρεία

Εταιρεία

Αξιολόγηση Χρήστη: 4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η ΕΛΛΟΙΝΟ είναι μια ανερχόμενη οινοποιητική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά. Ιδρύθηκε το 2002 με αρχικό σκοπό την παροχή οίνων ποιότητας σε ποικίλες συσκευασίες, σύμφωνα με τις ανάγκες των εταιρικών πελατών και του καταναλωτικού κοινού.

Οι άνθρωποι

Η εταιρεία πλαισιώνεται από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τι σημαίνει ποιοτικό κρασί. Τα στελέχη της προέρχονται από οικογένειες με παράδοση στην οινοποίηση. Έχοντας συνολικά κερδίσει το σεβασμό ως προμηθευτές μεγάλων οινοπαραγωγών στον Ελλαδικό και Ευρωπαϊκό χώρο, η νέα αυτή επιχείρηση δημιουργήθηκε για να απευθυνθεί στο ευρύ κοινό. Περισσότερα από 40 έτη εμπειρίας, αλλά η ίδια πάντοτε αγάπη και φροντίδα για το τελικό αποτέλεσμα συμπυκνώνονται στα προϊόντα της ΕΛΛΟΙΝΟ.

Παραγωγή

Ταυτόχρονα με την παράδοση δόθηκε μεγάλη σημασία στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας. Προωθήθηκαν επενδυτικά σχέδια για την αγορά και ενσωμάτωση στην παραγωγική διαδικασία σύγχρονων μηχανημάτων. Νέες ανοξείδωτες δεξαμενές, ανοξείδωτες αντλίες και αυτοματοποιημένα μηχανήματα εμφιάλωσης, επιλέχτηκαν με αυστηρές προδιαγραφές. Χάρη σε αυτή την εμμονή μας στην σταθερή ποιότητα, κινούμαστε με ταχείς ρυθμούς, ώστε να εξασφαλίσουμε και πιστοποίηση ISO και HACCP.

Συσκευασία

Αυτή τη στιγμή η ΕΛΛΟΙΝΟ είναι σε θέση να παρέχει υψηλής ποιότητας οίνους σε συσκευασίες BAG-IN-BOX. Παρέχονται όλα τα είδη οίνων (λευκός, ερυθρός, ερυθρωπός, ρετσίνα κλπ.) σε συσκευασίες ασκών 3, 5, 10 και 20 λίτρων. Σύντομα θα παρέχεται και η δυνατότητα εμφιάλωσης σε μπουκάλι, καθώς προωθείται με γοργούς ρυθμούς αντίστοιχη επένδυση. Ταυτόχρονα αναλαμβάνουμε τη σταθεροποίηση και συσκευασία για λογαριασμό τρίτων, με ιδιωτικό εμπορικό σήμα.

Σχετικά με εμάς

Η ΕΛΛΟΙΝΟ είναι μια ανερχόμενη οινοποιητική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά.

Ιδρύθηκε το 2002 με αρχικό σκοπό την παροχή οίνων ποιότητας σε ποικίλες συσκευασίες, σύμφωνα με τις ανάγκες των εταιρικών πελατών και του καταναλωτικού κοινού.

Τελευταία νέα

Επικοινωνία

 

ΕΛΛΟΙΝΟ ΕΠΕ

Μούλκι, Θέση Φαρμακούσα, 20200 Κιάτο Κορινθίας (χάρτης)

E-mail: info@ellino.gr

Τηλέφωνο: 27420-20765, 6944-659882

© 2016 ΕΛΛΟΙΝΟ ΕΠΕ. Ανάπτυξη εφαρμογής & φιλοξενία IMPRESSI. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Search